"Hiç mi aile terbiyesi almadın?" Acun Ilıcalı'nın kızından iğrenç hareket

Magazin muhabirliğinden medya patronluğuna yükselen ve tüm Türkiye'nin sevgilisi haline gelen Acun Ilıcalı'nın bu aralar kızıyla başı belada. Ünlü ismin kızı Leyla Ilıcalı'nın yaptığı bir hareket sosyal medyada büyük tepki çekti. Pek çok sosyal medya kullanıcısı bu hareket karşısında "Hiç mi aile terbiyesi almadın?" diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

Cadılar Bayra için paylaşım yapan Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı herkesin tepkisine yol açtı. Annesi Zeynep Yılmaz ile Halloween kutlayan Leyla Ilıcalı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in taklidi yaptı. O görüntüler çok sayıda kişi tarafından eleştirildi. Bakın Leyla Ilıcalı ne yaptı?

Dünyanın her yerinde kutlanan Cadılar Bayramı Türkiye'de de bazı kesimler tarafında eğlenceli görüntülere sahne oldu. Ünlüler tarafından da kutlanan Cadılar Bayramı'na Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz ve kızı Leyla Ilıcalı'da katıldı. Fakat anne kızın paylaşımı herkesin tepkisine neden oldu. Bakın İbrahim Tatlıses ile nasıl alay ettiler?

ACUN ILICALI'NIN KIZINDAN SKANDAL GÖRÜNTÜ

İbrahim Tatlıses'in maskesini takıp taklidini yapan Leyla Ilıcalı tepkilere neden oldu.

acun-3868.jpeg

Annesi Zeynep Yılmaz ile sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Ilıcalı, ünlü şarkıcının tutmayan koluyla alay ederek dans etmesi herkesi şaşırttı.

2428294-414x414.jpg

İBRAHİM TATLISES'İ TAKLİT ETTİ

Taklidi yapanın Zeynep Yılmaz değil kızı Leyla Ilıcalı olduğu ortaya çıktı.

ibrahim-tatlises.jpg

Anne Zeynep Yılmaz ise o anlarını "Bize her gün Halloween" diyerek paylaştı sosyal medya adresinden yayınladı. Acun Ilıcalı'dan ise henüz bu konu hakkında bir açıklama gelmedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER