Fenerbahçe’de Jorge Jesus istedi, Ali Koç onay verdi!

Fenerbahçe yönetimi Teknik Direktör Jorge Jesus'un kararını onayladı. Jesus ilk devrede lig ve Avrupa’da önemli işler yapan kadronun sezon sonuna kadar korunmasını istedi, Başkan Ali Koç da emri verdi.

Fenerbahçe’de Jorge Jesus istedi, Ali Koç onay verdi!

Fenerbahçe, hem Süper Lig'de hem de  Avrupa Ligi'nde etkileyici bir ilk devre geçirdi. Takım ligde zirvede. Avrupa'da da yenilgisiz son 16 turunda. Pek çok futbolcu önemli aşama kaydetti, bazıları ikinci baharını yaşıyor. Ve bu da menajerlerin, Avrupa kulüplerinin ilgisini çekiyor.

Direkt ya da dolaylı yoldan gelen tekliflere rağmen Jorge Jesus'un “Kadroyu korumalıyız” raporu sonrası yönetim kararını verdi. Başkan Ali Koç, menajerlere, “Teklif getirmeyin”, kendisine ulaşan kulüp yöneticilerine ise “Haziranda görüşelim” yanıtını veriyor.

Fenerbahçe'de tek hedef, sezon sonu şampiyonluğa ulaşmak…

SZALAI, CRESPO, ARDA, FERDİ…

Fenerbahçe yönetimi, omurgası oturan takımı devre arasında bozmayacak. Sarı-lacivertliler Avrupa ekiplerinin transfer listesinde yer alan oyuncularını kesinlikle satmayacak.

Macar stoper Attila Szalai, Crespo, 17 yaşındaki genç yıldız Arda Güler ve performansıyla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu korumaya alınan isimlerin başında geliyor. Ferdi Kadıoğlu ve Crespo'ya İtalya'da ve İspanya'dan ciddi kulüplerin takibinde.

Bu isimleri yerini doldurmayacağını bilen sarı lacivertli yönetim bu isimler için yüksek bonservis bedelli teklif gelse dahi satmayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER