Tüm Okul Müdürlerinin Dikkatine ! MEB'den Acele Ve Günlü Resmi Yazı

Tüm Okul Müdürlerinin Dikkatine ! MEB'den Acele Ve Günlü Resmi Yazı

Tüm Okul Müdürlerinin Dikkatine ! MEB'den Acele Ve Günlü Resmi Yazı

MEB Destek Hizmetler Genel Müdürlüğünün ''2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Ders Kitabı İhtiyacının Belirlenmesi'' konulu ve 23.01.2023 tarihli yazısı İl Müdürlüklerine Acil Ve Günlü olarak gönderildi.

İŞTE O ACİL VE Günlü resmi yazıya dair ayrıntılar.

2023-2024 eğitim-öğretim yılında okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim okul/kurumlarında okutulacak ders kitapları ve ders kitabı yerine kullanılacak eğitim aracı/öğretim materyallerinin, İlgi'de kayıtlı Yönetmelik hükümleri gereği "OCAK - 2023 / 2783" sayılı Tebliğler Dergisi'nde duyurusu yapılmıştır.

Öğretim programında değişiklik yapılan dersler ile ders kitabı bulunmayan alanlarda okutulmak üzere hazırlanarak hizmete sunulacak olan ders kitabı ve eğitim aracı/öğretim materyalleri, ileri tarihlerde yayımlanacak Tebliğler Dergisi’nde ayrıca duyurulacaktır.

Resmî ve özel bütün okul/kurumların 2023-2024 eğitim-öğretim yılı kitap ihtiyaçları, okul/kurum yöneticileri tarafından MEBBİS Kitap Seçim Modülü’ne girilecektir.

Kitap Seçim Modülü okulların kullanımına 23 Ocak 2023 tarihinde açılacak 10 Şubat 2023 tarihinde kapatılacaktır.

Modül, kontrol ve onaylama işlemleri için 10 - 17 Şubat 2023 tarihleri arasında il ve ilçe millî eğitim müdürlüklerinin kullanımına açık tutulacaktır.

Bu nedenle, resmî ve özel bütün okul/kurumların kitap ihtiyaçlarını zamanında ve eksiksiz olarak Kitap Seçim Modülü'ne girmeleri gerekmektedir.

Kitap ihtiyacının belirlenmesinde Kitap Seçim Modülü’ne girilen kitap sayıları esas alınacaktır. Resmî ve özel bütün okul/kurum müdürlükleri öğrenci ve öğretmen sayılarını dikkate alarak kitap ihtiyaçlarını belirleyecek ve belirlediği kitap sayısını Kitap Seçim Modülü’ne girecektir.

Okul/kurum müdürlüğü veya il/ilçe millî eğitim müdürlüğü tarafından Bakanlığa yazılı ya da sözlü olarak kitap ihtiyacı bildirilmeyecektir.

MEB Destek Hizmetler Genel Müdürlüğünün ''2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Ders Kitabı İhtiyacının Belirlenmesi'' konulu ve 23.01.2023 tarihli yazısı:

Tüm Okul Müdürlerinin Dikkatine ! MEB'den Acele Ve Günlü Resmi Yazı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER