Esra Ezmeci cinsel istek artırıcı tavsiyesiyle ortalığı ayağa kaldırdı! Pamuğa bu yağı damlatıp cinsel organınıza... Pes artık!

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının kapanmasıyla sosyal medyaya yönelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, ilişki ve cinsellik üzerine verdiği tavsiyelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Takipçilerine sık sık cinsellik yönünde uyarılarda bulunan Esra Ezmeci, cinsel istek artırıcı tavsiyesiyle gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya yağa kalktı. Tepkiler çığ gibi, gerçek ise sonradan ortaya çıktı. Bakın Esra Ezmeci nasıl bir tavsiyede bulunmuş?

Esra Ezmeci cinsel istek artırıcı tavsiyesiyle ortalığı ayağa kaldırdı! Pamuğa bu yağı damlatıp cinsel organınıza... Pes artık!

Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Takipçilerine sık sık ilişki ve cinsellik yönünden tavsiyelerde bulunan Ezmeci, son paylaşımıyla ortalığı ayağa kaldırdı. Kadınlara yönelik cinsel istek artırıcı tüyoları veren Esra Ezmeci, sözleriyle gündeme bomba gibi düştü. Ünlü isimlerden üst üste tepki aldı. Pamuğa bu yağı damlatın ve cinsel organınıza... Herkes bu sözleri konuşuyor. İşte Esra Ezmeci'nin gündem olan açıklamaları...

ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI

İlişki ve cinsellik üzerine yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Esra Ezmeci, verdiği son cinsellik tavsiyesi ile ortalığı ayağa kaldırdı. Sosyal medya yangın yerine yöndü.

"BU YAĞI PAMUĞA SÜRÜN VE CİNSEL ORGANINIZA..."

Kadınlara yönelik cinsel artırıcı tüyoları veren Esra Ezmeci, "Lavanta yağını tampona damlatıp cinsel organınıza koyduktan sonra ilişkiye girin. Hürrem Sultan da böyle yapmış" önerisinde bulundu.

fdbfdb-2.jpg

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Esra Ezmeci'nin bu tavsiyesi herkesi öfkelendirdi. Birçok ünlü isim Esra Ezmeci'ye tepki göstererek isyan etti. Öte yandan Esra Ezmeci'nin önerdiği yağları kendi üretip satması ise tepkileri kat kat artırdı. Herkes öfkeden kudurdu. Esra Ezmeci bu sefer çok pis yakalandı!

b3.jpg

Sosyal medyada ara sıra çekiliş de yapan ünlü psikoloğun dilek defteri de sattığı konuşulanlar arasında. Ezmeci'ye birçok kişinin yanı sıra ünlü isimlerden de eleştiri geldi.

ESRA EZMECİ KİMDİR?

1 Ağustos 1986 İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. 2015 yılında boşanmış olan Ezmeci'nin 1 oğlu bulunmaktadır.

İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır. Şu an İstanbul Etiler de TERAPİ EVRENİ adlı kendi terapi merkezinde psikologluk yapmaktadır.

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı "Süt Lekesi", "Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir" ve "Kararı Ben Veririm" isimli kitapları Destek Yayınları’ndan çıkmıştır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER