Bakan Özer'den ‘Kahveli, Çikolatalı’ Yanıt

Gazeteduvar yazarı Serkan Alan'ın yazdığı habere göre TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda 3 Kasım’da sunum yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, görüşmelerde cevap veremediği soruları bu hafta yazılı olarak gönderdi. Bakan Özer, muhalefet milletvekillerine soruların yanıtlarının yer aldığı zarfın yanında Meslek Liseleri tarafından üretilen kahve ve çikolataları da gönderdi.

Bakan Özer'den ‘Kahveli, Çikolatalı’ Yanıt

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi’nin görüşmeleri sürüyor. Komisyonda  muhalefet temsilcilerinin yönelttiği bazı sorulara komisyon görüşmelerinde yanıt veremeyen bakanlar bu soruların yanıtlarını daha sonra yazılı olarak iletiyor. 3 Kasım’da sunum yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, görüşmelerde cevap veremediği soruları bu hafta yazılı olarak ilgili muhalefet partilerine gönderdi. Bakan Özer, muhalefet milletvekillerine soruların yanıtlarının yer aldığı zarfın yanı sıra kahve ve çikolata da gönderdi.

Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı meslek liselerinde üretilen çikolatalar ve kahveler zarfla birlikte milletvekillerine ulaştırıldı. “Okuldan Çikolata” ve “Okuldan Kahve” etiketiyle gönderilen ürünlerin üzerinde hangi okulda üretildiği ve tarihi de yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

Fatal error: Uncaught phpFastCache\Exceptions\phpFastCacheIOException: Path "/home/prsnlmebn/public_html/cache/personelmeb.net/Files/ed/42" is not writable, please set a chmod 0777 or any writable permission and make sure to make use of an absolute path ! Additional information provided by error_get_last(): mkdir(): Disk quota exceeded in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php line 156 in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php:157 Stack trace: #0 /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Drivers/Files/Driver.php(72): phpFastCache\Drivers\Files\Driver->getFilePath('v5_cache_f4a588...') #1 /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/CacheItemPoolTrait.php(358): phpFastCache\Drivers\Files\Driver->driverWrite(Object(phpFastCache\Drivers\Files\Item)) #2 /home/prsnlmebn/public_html/index.php(345): phpFas in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php on line 157