Hanife Gürdal'ın kocasına öyle bir mesaj geldi ki sinirden çıldırdı! Sinirden ne yapacağını şaşırdı: Kocamla birlikte her gün...

Esra Erol'un sunduğu izdivaç programıyla ünlenen ve tüm Türkiye tarafından tanınan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, son paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Aradığı aşkı katıldığı programda bulamayan Hanife Gürdal, gerçek aşkı Kemal Ayvaz'da bulmuş ve evlenmişti. Evliliğiyle sık sık gündeme gelen Gürdal kocasına gelen mesajla çıldırdı. Öfkesinden çılgına dönen fenomen gelin adayı Instagram hesabından bir video paylaştı ancak öyle şeyler dedi ki hemen silmek zorunda kaldı.

Hanife Gürdal'ın kocasına öyle bir mesaj geldi ki sinirden çıldırdı! Sinirden ne yapacağını şaşırdı: Kocamla birlikte her gün...

İzdivaç programlarının aranan gelin adayı Hanife Gürdal son paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. Kocası Kemal Ayvaz'a gelen mesaj sonrası sinirden çılgına dönen Hanife Gürdal öyle bir şey paylaştı ki hemen silmek zorunda kaldı. O anları görenler şaştı kaldı. Bakın Hanife Gürdal ne paylaşıpta silmiş?

GELEN MESAJLA SİNİRDEN ÇILDIRDI

Aradığı aşkı katıldığı izdivaç programında bulamayan Hanife Gürdal, programdan sonra Kemal Ayvaz'a aşık olmuş ve evlenmişti. Eşiyle birlikte yaşadığı sorunlarla sık sık gündeme gelen Hanife Gürdal, eşine gelen mesajla çıldırdı. Sinirden ne yapacağını şaşırdı.

"HAYAT KADINLARI KOCAMA..."

Kocasına gelen mesajla çıldıran Hanife Gürdal, sosyal medya adresinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

kmffdfd-28.jpg

"Bir hayat kadını kocama mesaj atıyor. Ben de kocama mesaj atıldığı için sinirlenip, kendisine mesaj atıyorum. 'O kadar söyledim, bana yazmayacaktı' diyor. Hayat kadını olduğun için, beni kendine muhatap etmeye çalıştın. Ben onu da çok net anlıyorum. Kemal'e şey yazıyor, 'Müsait misin? Bir sesini duyayım.' ben bunları görünce bunlar için mesaj attım."

"KİMSE BUNU YAPAMAZ!'

Gelen mesaja tepki gösteren ünlü gelin adayı, Kemal de diyor ki, geçenlerde ameliyat olmuş, geçmiş olsun demiş. Kadın da bana 'senin kocan bana yazıyor' diyor. Sen yuva bozmaya çalışıyorsun. Ben kimsenin kocasına bakmadıysam, kimse de benim kocama bakamaz. Benim kocama merhaba dahi diyemezsiniz. Bunu Kemal'in takipleştiği herkese söylüyorum. Ben yapmıyorsam, benim kocama da yapmayacaksınız." ifadelerini kullandı.

kmfdfd-69.jpg

PAYLAŞIMI KISA SÜRE İÇERİSİNDE SİLDİ

Hanife Gürdal'ın paylaşımı kısa sürede gündem olurken mesajar peş peşe geldi. Gelen mesaj ve yorumlar üzerine Gürdal, paylaştığı videoyu silmek zorunda kaldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

Fatal error: Uncaught phpFastCache\Exceptions\phpFastCacheIOException: Path "/home/prsnlmebn/public_html/cache/personelmeb.net/Files/5e/68" is not writable, please set a chmod 0777 or any writable permission and make sure to make use of an absolute path ! Additional information provided by error_get_last(): mkdir(): Disk quota exceeded in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php line 156 in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php:157 Stack trace: #0 /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Drivers/Files/Driver.php(72): phpFastCache\Drivers\Files\Driver->getFilePath('v5_cache_ed9b9e...') #1 /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/CacheItemPoolTrait.php(358): phpFastCache\Drivers\Files\Driver->driverWrite(Object(phpFastCache\Drivers\Files\Item)) #2 /home/prsnlmebn/public_html/index.php(345): phpFas in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php on line 157