WhatsApp kullanıcıları yeni özelliği görünce şaşkına döndü! Hiç beklenmiyordu

WhatsApp avatar dönemi başladı. Uygulama, Whatsapp avatar özelliğinin dışında yeni özelliklerin çalışmasına da başladı. Android cihazlardaki Whatsapp betanın yeni sürümünde de yeni özellik ortaya çıktı. Uygulamaya gelen yeni kullanıcılara büyük bir sürpriz hazırlıyor. İşte, Whatsapp yeni özelliğiyle ilgili detaylar...

WhatsApp kullanıcıları yeni özelliği görünce şaşkına döndü! Hiç beklenmiyordu

Avatar özelliğini getiren Whatsapp profil fotoğrafında kişisel avatar kullanılabileceğini duyurmuştu. Bunun yanı sıra uygulama kendi kendine mesaj yollama özelliği ile de büyük ses getirecek.

TEK SEFERLİK MESAJ ÖZELLİĞİ GELİYOR

Android cihazlarda Whatsapp beta 2.22.25.20 sürümü çıkartan uygulama, şimdi tek seferlik mesaj yollama özelliğini hazırlıyor. Bu özellikle bir kere görüntülenen fotoğraf ile videolar gönderilebilecek.

Alınan bilgiler doğrultusunda, yeni özellikle gelen mesajlar sadece bir defa görüntülenecek ve sonra silinecek. Yani mesajların tekrardan okunması mümkün olmayacak.

 whatsapp güncellemesi

Bu yeni özellik, önemli bilgiler paylaşıldığında ve gizlilik için alıcının telefonundan silinmek istendiğinde kullanışlı olacak. Ayrıca bir defa görüntülenebilen mesajların ekran görüntüsü alınması, iletilmesi ya da kopyalanması da söz konusu olmayacaktır.

Bekir Bey

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER