Meteoroloji'den 27 il için sağanak yağış ve kar uyarısı

Meteoroloji hava durumu raporunu yayınladı. Buna göre 27 il için şiddetli yağış ve kar uyarısı yapıldı.

Meteoroloji'den 27 il için sağanak yağış ve kar uyarısı

Meteoroloji, 14 Kasım hava durumu raporunu yayınladı. Yeni rapora göre 27 il için şiddetli yağış ve kar uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Ülkemizin kuzey kesimlerinde havanın parçalı ve parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında, Sinop eteklerinde ve Kastamona kıyılarında yağmurlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve akşam saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

Fatal error: Uncaught phpFastCache\Exceptions\phpFastCacheIOException: Path "/home/prsnlmebn/public_html/cache/personelmeb.net/Files/db/d1" is not writable, please set a chmod 0777 or any writable permission and make sure to make use of an absolute path ! Additional information provided by error_get_last(): mkdir(): Disk quota exceeded in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php line 156 in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php:157 Stack trace: #0 /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Drivers/Files/Driver.php(72): phpFastCache\Drivers\Files\Driver->getFilePath('v5_cache_1644fa...') #1 /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/CacheItemPoolTrait.php(358): phpFastCache\Drivers\Files\Driver->driverWrite(Object(phpFastCache\Drivers\Files\Item)) #2 /home/prsnlmebn/public_html/index.php(345): phpFas in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php on line 157