Dilipak: AK Parti operasyon yiyor

Abdurrahman Dilipak, 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddialarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Dilipak: AK Parti operasyon yiyor

Haber Vakti yazarı Abdurrahman Dilipak, Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G.'yi 6 yaşındayken 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği yönündeki iddialarla ilgili bir yazı kaleme aldı.

Cemaatlerin bugüne kadar hiçbir zaman bu kadar akçeli işlere ve siyasetle iç içe girmediğini belirten Dilipak, “Bunun bedelini partiler de, o cemaat yapıları da ağır şekilde ödeyecekler. Korkarım FG'nin başına gelenler, böyle giderlerse kendi başlarına da gelecek. FG olayından hâlâ ders alınmadığı anlaşılıyor. Aynı yoldan gidenler, aynı yere varacaklar.” ifadelerini kullandı. “Bir çocuk üzerinden, küfredilmedik ne din, ne ahlak, ne cemaat kaldı” diyen Dilipak, “Kılıçdaroğlu her kriz fırsatını değerlendirmek için hemen öne çıkmasa. AK Parti'den birileri hemen meydan okumasa olmaz mı? Esad ile bile istişare mekanizması oluşturuyorsunuz da, aynı mahallenin çocukları olarak, aynı çatı altında siyaset yapan kişiler olarak, hiç olmazsa bir arka kapıdan bir temas noktası bulamaz mısınız. Her iki tarafından medyası zaten dibek döğenin hık deyicisi. İşaret almadan abilerinden gıklarını çıkartmıyorlar, işaret aldıklarında ise gözü kara bir şekilde saldırıyorlar” dedi.

Bu kavganın galibi olmayacağını belirten Dilipak, “Birilerinin bunlara şunu söylemesi gerek, birbirinize karşı kazanacak bir zaferiniz yok, birlikte kazanacağınız tek bir zafer var... Soğuk savaş bitti diyorlar, bizim içerideki soğuk savaş hala sıcak! AK Parti operasyon yiyor, bu tartışmalar beraberinde eski defterlerin açılmasına sebep oluyor. İstanbul Sözleşmesi, geri çekilme kararı, LGBT konusu, Aile ile ilgili sorunları, Lanzarotte konuları yeniden gündeme geliyor. İktidar-cemaat ilişkileri tartışılıyor, yolsuzluk, ahlaksızlık, hepsi birbirine karıştı. İster misiniz yarın her kesimden birinin kasetleri dökülsün ortaya? Hem de en rezilinden Epstein'i kıskandıracak türden” ifadelerini kullandı.

Dilipak, “Bu rezillik ilk kez olmuyor. Bundan sonra da olacak. Her ülkede her zaman bu ve benzeri rezillikler hep olacak. Bu olayların faillerinin yaptıkları yanlarına kar kalırsa bu olaylar daha da artacak. Bu durumda bu yaranın tek merhemi var, o da Adalet. Peki ya adalet de bu hastalıkla malülse! Adaletin bu anlamda temiz olduğundan emin misiniz?” ifadesini kullandı.

.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER