"Ama Suriye ama Afganistan ama Irak İran hepsi kalacak!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sığınmacıların tamamına sahip çıktı. Erdoğan MÜSİAD ödül töreninde şunları söyledi:

"Ama Suriye ama Afganistan ama Irak İran hepsi kalacak!"

Birinin kalkıp ülkemize hicret eden ama Suriye ama Afganistan ama Irak İran fark etmiyor, biz muhacirlik ensar olma kabiliyetinin ne olduğunu en iyi bilen bir kültürün mensuplarıyız. Muhacirlik nedir. ensar nedir bunu bilmeyenlerle bizim işimiz yok. Sevgili peygamberimizin muhacirliğini de ensar olduğu dönemi de biliriz. Onun için de biz bu yolda aynı anlayışla devam ediyoruz.

Suriye'den savaştan çıkıp ülkemize sığınan bu kardeşlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Bay Kemal, siz ne derseniz deyin biz oradayız, biz bu konutları onlar için yapıyoruz, kendileri arzu ettikleri zaman vatanlarına dönebilirler ama biz onları asla bu topraklardan kovmayız ve koymayacağız, bunu da bilesin.

Birileri çıkmış, durmadan laf salatası yapıyor. Yok yav, biz asla, kapımız açık, onlara ev sahipliğimizi yapmaya devam edeceğiz ve onları katillerin eline kucağına atmayacağız. Onun için de bu süreç içerisinde yardımseverliğimizi her zaman nasıl yapıyorsak yapmaya devam edeceğiz. Zekattan bu millet anlar, sadakayı cariyeden bu millet anlar ama onlar anlamaz. Dolayısıyla da biz bu yolda aynen yürümeye devam edeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2022, 07:47

Bekir Bey

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

Fatal error: Uncaught phpFastCache\Exceptions\phpFastCacheIOException: Path "/home/prsnlmebn/public_html/cache/personelmeb.net/Files/5a/6c" is not writable, please set a chmod 0777 or any writable permission and make sure to make use of an absolute path ! Additional information provided by error_get_last(): mkdir(): Disk quota exceeded in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php line 156 in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php:157 Stack trace: #0 /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Drivers/Files/Driver.php(72): phpFastCache\Drivers\Files\Driver->getFilePath('v5_cache_52380c...') #1 /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/CacheItemPoolTrait.php(358): phpFastCache\Drivers\Files\Driver->driverWrite(Object(phpFastCache\Drivers\Files\Item)) #2 /home/prsnlmebn/public_html/index.php(345): phpFas in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php on line 157