Vedat Bilgin herkesin dört gözle beklediği haberi verdi! EYT sorunu çözüme ulaşıyor! Yeni çalışmalar duyuruldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin müjdeyi verdi! Milyonlarca çalışanı ve emekliyi ilgilendiren açıklamalarda bulunan Bakan, Bilgin Türkiye'deki sorunların hepsini çözeceğini belirtti. Bakan Bilgin, Aralık ayını işaret etti. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

Vedat Bilgin herkesin dört gözle beklediği haberi verdi! EYT sorunu çözüme ulaşıyor! Yeni çalışmalar duyuruldu

Eylül ayı itibariyle yeni dönem çalışmaları hız kazanırken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin milyonlarca çalışan ve emekliye müjdeyi verdi. Türkiye'deki sorunların çözüleceğini vurgulayan Bakan Bilgin, Aralık ayında sorunların çözüleceğini ifade etti. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

YENİ ÇALIŞMALAR GÜNDEME GELDİ

Aydın'da 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları programına katılan Bakan Bilgin, önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklama doğrultusunda yeni çalışmaların yapıldığını belirten Bakan Bilgin, konu hakkındaki detaylarında kamuoyu tarafından merak edildiğini vurguladı.

Vedat Bilgin açıkladı 
 

Uzun süredir gündemde yer alan EYT ile ilgili çalışmaların yapıldığını belirten Bilgin, EYT meselesini çözeceklerini ifade etti. Aralık ayı içerisinde EYT yasasının mecliste yer alacağını ifade eden Bakan Bilgin, geçici işçilerle ilgili sorunum çözüme kavuşturulacağını vurguladı. Konu hakkındaki detayların ilerleyen günlerde açıklanacağının altını çizen Bakan Bilgin şu sözleri dile getirdi:

“Taşeron işçiliğinden geçmeyen 90 bin kişi… Sayılar değişti işçi kitlesi var kamuya geçmemiş olan onların sorununu çözüyoruz.”

BİLGİN “SEÇİMİ KAZANACAĞIZ” DEDİ

Türkiye'deki bütün sorunları çözeceklerini dile getiren Bakan Bilgin, bu çalışmaların seçilme kazanmakla hiçbir ilgisi olmadığını zaten seçimi kazanacaklarını vurguladı. Bununla birlikte açıklamalarına devam eden Bakan Bilgin, yürüttükleri bu çalışmaların görev kapsamında yer aldığını ve enflasyon meselesinin de yakın zamanda çözüme kavuşacağını bildirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER