Giydiği mini etekle gündem olan Fidan öğretmen yeniden ortaya çıktı! Yeni paylaşımları tam not aldı!

Giydiği mini etekle gündem olan Fidan öğretmen yeniden ortaya çıktı! Yeni paylaşımları tam not aldı!

Giydiği mini etekle gündem olan Fidan öğretmen yeniden ortaya çıktı! Yeni paylaşımları tam not aldı!

Türkiye'de giyindiği mini etekle gündeme oturan Kpss öğretmeni Fidan öğretmen yeniden ortaya çıktı. Kpss derslerine dekolteli elbisesiyle giren kimi kesimlerin beğenisini kimi kesimlerin eleştirisini alan Fidan öğretmen uzunca süre sonra yeniden ortaya çıktı. Fidan öğretmen yaptığı paylaşımla takipçilerinden tam not aldı! Öğretmenin fotoğrafları yine gündeme bomba gibi oturdu!

Fidan öğretmen ilk defa medyaya ders anlatırken giydiği mini etekle gelmişti. Ardından pek çok sosyal medya kullanıcısı tarafından etkileşim alarak fenomen olan Fidan öğretmen uzunca süre olan sessizliğini bozdu. Yaptığı paylaşım tam not aldı.

Not düşerek paylaştı!

Öğretmen, yaptığı paylaşımlara bir de not düşerek, “Yine yangınlar yine ben” ifadelerine yer verdi.

Beğeni yağmuruna tuttular

Söz konusu paylaşımlarına ise beğeni yağmuru yağdı adeta. Kullanıcılar yeni kıyafetleri çok beğendiklerini, Fidan öğretmene çok yakıştığını söylediler. Hatta keşke bu benim öğretmenim olsa diyenler bile var.

İşte o pozlar:

aksdkadasd-hajc.webp

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

Fatal error: Uncaught phpFastCache\Exceptions\phpFastCacheIOException: Path "/home/prsnlmebn/public_html/cache/personelmeb.net/Files/83/41" is not writable, please set a chmod 0777 or any writable permission and make sure to make use of an absolute path ! Additional information provided by error_get_last(): mkdir(): Disk quota exceeded in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php line 156 in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php:157 Stack trace: #0 /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Drivers/Files/Driver.php(72): phpFastCache\Drivers\Files\Driver->getFilePath('v5_cache_c536db...') #1 /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/CacheItemPoolTrait.php(358): phpFastCache\Drivers\Files\Driver->driverWrite(Object(phpFastCache\Drivers\Files\Item)) #2 /home/prsnlmebn/public_html/index.php(345): phpFas in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php on line 157