Deprem sonrası hangi illerde hangi okullar tatil? İstanbul, Düzce, Bolu, Kocaeli, Sakarya...

Düzce'de meydana gelen depremin ardından art arda son dakika açıklamaları geldi. İstanbul, Düzce, Bolu, Kocaeli, Sakarya gibi illerde depremin etkisinin yakından hissedilmesi nedeniyle valiliklerden açıklamalar geldi.

Deprem sonrası hangi illerde hangi okullar tatil? İstanbul, Düzce, Bolu, Kocaeli, Sakarya...

Düzce'de sabaha karşı meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin ardından Zonguldak, Düzce, Bolu, Kocaeli ve Sakarya'dan art arda açıklamalar geldi. 5.9 şiddetindeki depreminin akabinde Düzce, Bolu, Sakarya ile Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde okultatil edildi. 

İşte okullaraeğitime ara verilen iller:

DÜZCE

Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı açıklamada "İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir. Hepimize çok geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

SAKARYA

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Düzce Gölyaka'da meydana gelen deprem nedeniyle kentte eğitim öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu.

BOLU

Bolu'da okullar 1 gün tatil edildi.

Bollu Valiliği'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"Düzce Gölyaka merkezli ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim-öğretime ara verilmiştir. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

ZONGULDAK

Bu üç ilin yanısıra Zonguldak Ereğli'de de eğitime deprem nedeniyle bir gün ara verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER